http://www.klemenskeravisen.dk/                                                        

KlemenskerAvisen udkom første gang 15. juni 1992.

En trussel om lukning af overbygningen ved Klemensker Skole blev grundlaget for en lokalavis ved at menighedsrådet, idrætsforeningen og borgerforeningen gik sammen om et fælles talerør for området, dels finansieret ved tilskud fra de 3 interessenter, dels af erhvervslivet i Klemensker ved annoncering.

I 2010 blev Klemensker og Rø kirkesogne til et 2 sogns pastorat med fælles præst, hvorfor det var naturligt, at Rø Sogn også blev en del af avisen. Både idrætsforening og borgerforening ønskede at være med, og dermed blev grundlaget for KlemenskeRø Avisen som kirkeblad og talerør for foreningslivet i området. 1. nummer af KlemenskeRø Avisen udkom i aug. 2010.

Årsballe Borgerforening og Årsballe Boldklub blev også spurgt om at være med, men takkede nej.

Avisen udkommer 6 gange om året – gerne 2. onsdag lige måneder og trykkes i 1.300 eksemplarer. Den husstandsomdeles i Klemensker-Rø-Årsballe-området.

Avisen drives af en bestyrelse bestående af repræsentanter udpeget af menighedsråd, idræts- og borgerforeninger. Avisens Repræsentantskab består af foreninger og annoncører i området, som støtter op om avisen.

Ansvarshavende redaktør: Irene Dunker, tlf. 52 17 90 50 e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.